ONDERHOUD EN GARANTIE

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn aan onze service en/of producten, graag binnen 14 dagen je reactie naar info@samsamkinderschoenen.nl

Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn, zullen vakkundig worden gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is krijg je een vervangend exemplaar toegestuurd

"Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)"

 

Auto wassen, gras maaien en stofzuigen, wij hebben nog een klusje erbij...

Wilt u de schoenen `netjes` houden ? Met onderhoud verlengt u de levensduur van de schoenen. Dat betekent "poetsen"
Kinderschoenen leiden een intensief leventje (denk aan kruipen, spelen, voetballen, enz…) en vaak hebben ze maar een gebruiksperiode van 4 à 5 maanden. Daarom is het belangrijk een schoen te kiezen die het beste past bij het kind. Houdt uw kind bijvoorbeeld of van een potje voetbal, van ravotten in de tuin dan is het verstandig om een schoen te kiezen met een rubberen beschermlaag op de neus of om te kiezen voor een donkere kleur schoen.


Heeft u vragen over het onderhoud van uw (kinder)schoenen?
Vraag er naar in onze winkel en wij geven u graag een deskundig advies.
Wij verkopen de juiste onderhoudsmiddelen en inlegzolen!

 

 
 

 

.  

 

 

© 2009 - 2020 samsamkinderschoenen enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel